1. Primul și cel mai important lucru este să mă sărut cu ochii deschiși,căci nu știu cum poate să-mi ”dispară” vreun telefon din geantă sau din buzunar doar pentru că am închis ochii.

2. Când începi o relație cu cineva,trebuie să-l întrebi tot timpul dacă el are și altă iubită.S-ar putea să ai suprize neașteptate urmate de răspunsul ”De ce mă tragi la răspundere?M-ai întrebai tu ca să-ți zic?”

3. Dacă te întâlnești cu cineva și te sărută iar tu accepți,înseamnă că sunteți împreună.

4. Exact opusul,dacă te săruți cu o persoană mai mult timp,câteva săptămâni sau o lună gen,nu înseamnă că stați.

5. Dacă îți vei părăsi sau înșela prietenul,cu toate că în față nu îți va spune nimic,a doua zi vei auzi din partea lui o droaie de ”complimente” gen ”curvă” ”n-am ținut la ea” ”am stat cu ea pentru bani/futut”

6. Chiar dacă în timpul unei relații nu te-ai futut cu el,după ce vă veți despărți se va auzi peste tot cum că te-a futut în toate găurile posibile și imposibile (!)

7. Dacă nu te fuți cu iubitul din primele 3-4 zile îți va da papucii pentru că ”ești prea copilăroasă”.

8. Indiferent cât ai stat cu un tip,dacă nu v-ați despărțit în mod ”pașnic”,va spune la alții că a stat cu tine câteva zile (cu toate că depășiserăți o lună) (experiența soră-mii)

9. Când unui tip îi place de tine,ești cea mai frumoasă,cea mai bună,dar dacă îi spui că nu vrei să stai cu el ești curvă,târfă,eventual vrea să te bată

10. Nu împrumuta niciodată ceva iubitului.Nu-l vei mai vedea înapoi ! (nu iau în considerare relațiile lungi,bazate pe încredere și căcaturi gen,deși nici acolo nu garantez..) Iar dacă el va fi cel care îți va da papucii și tu îi vei cere obiectul împrumutat,va zice că e doar un motiv să-l mai vezi.

11. Nu te combina cu un tip care s-a despărțit recent de prietena lui ”pentru tine”.În maxim 2-3 zile se va împăca cu ea pe motive gen ”plânge”,”e aniversarea noastră..”,”am realizat cât de mult țin la ea”.

12. Degeaba în timpul relației te tratează ca pe o prințesă și îți spune că te iubește(și chiar asta simte),după ce vă veți despărți nu va recunoaște nimic.

13. Dacă el te înșală ÎN FAȚĂ tu nu ai dreptul să ripostezi,dar dacă îl înșeli și tu,va arunca cu diverse obiecte și va sparge tot ce va găsi în cale,dar fără a-ți reproșa nimic și fără a recunoaște că ăsta e motivul nervilor lui.

14. Când ai bani,totul e perfect.Când rămâi fără bani,rămâi și fără el.

15. (asta nu e din experiență proprie) Când îl vezi cu o fată,era vară-sa , când găsești un sutien la el acasă,e al lu maică-sa (dar,vai,maică-sa poartă sutiene transparente cu inimioare), când se dă la altă fată,o făcea ca să vadă dacă îți pasă cu adevărat, când se sărută cu alta și apari tu, era provocare,sau nu e ceea ce pare și tot așa…

Deci,fetelor,sper să luați aminte și să aveți grijă,băieții nu au 2 fețe,au 20.