Nu poți să deschizi și tu,ca omu,un hi5 al unui tip,să zicem,drăguț,fără să dai de comentarii gen
”Iooooooi cat esti de cuteeeeee=p~:x:x”
De parcă acea domnișoară ar vrea să ne arate prin exprimarea asta cum îi curg ei balele la poza tipului.Bun.Mai vezi o poză,mai citești un comm,și ce vezi?!
”Ahh stfffff ce te-as fute :x:x”
Buuun.Dăm click pe hi5-ul tipei cu comentariul,și ce vedem la vârstă?Acea doritoare de sex abia a atins vârsta pubertății.. Dăm mai jos,citim about me-ul,și vedem cum ea își exprimă fericirea că abia are 13 anișori : ”Deși am 13 ani,sunt foarte matură”.. Foarte matură.. atât de matură încât își descrie orgasmele într-un comentariu la poza unui tip ”bhooon”.. STOP ! Pizduțelor,încetați să mai lăsați comm-uri gen ”bunăciuneeeeeo:x:x:x” la tipi de 16,17,18 ani în speranța că vă vor remarca și vor ”savura” pozele cu voi în maieuri transparente prin care vi se ivesc țâțișoarele,nici un tip (normal) de 18 ani nu s-ar combina cu o pizdulică de 13 ani care face poze cu sutienele lu mă-sa,sau își pozează bucuțele.NU,NU,NU și iar NU ! Nu mai puneți poze din-alea ”sexy”,nu sunt pentru vârsta voastră,duceți-vă și jucați-vă cu păpușile sau uitați-vă la desene.. nu stați pe hi5 vrând să ”agățați tipi buni” ,ca apoi să căutați pe google ”cum îi bag limba-n gură”. VĂ ROG EU,anulați-vă conturile de hi5,de facebook,nu avem nevoie de ele ! Aruncați cu laptopu pe geam și tăiați firele de la net ! Jucați rațele sau vânătorii,ceva util.. scutiți-ne de starea de vomă pe care ne-o provoacă ”aerele” voastre..
Asta e pentru pizduțele cărora abia le-au dat flocii la pizdă ,dar o ard cu tupeu pe internet,că ele agață,ele E BUNE,ele vor pulă.. Kids,grow up !