Fă aia,fă aia.. cine dracu’sunt cei din jur ca să-mi dicteze ce să fac?Zilnic trebuie să fac ce vor ceilalți.. la școală trebuie să port uniformă ca să nu-mi iau bătaie,în cel mai rău caz..Acasă trebuie să învăț pe la cine știe ce materii ca să am și eu note mari,că deja am un 4 și 2 de 6,și m-am cam săturat !
Nici măcar nu mai am inspirație să scriu,totu’e pe dos ! Cola e pe jos și mi-e prea lene să mă întind. Vreau să mă relaxez.. n-am chef nici să învăț la biologie,nici să mă îmbrac ca Morticia mâine (aka uniformă).Vreau să mă întind în patu’meu moale și să trag un fum de țigare,să mă uit pe pereți,afară să fie soare,apoi să adorm cu zâmbetul pe buze și să mă trezesc cu EL lângă mine.Cer prea mult?!
De la o vreme nimic nu-mi mai iese bine..Mi s-a stricat placa,mi s-a decolorat păru’.. mda,banalități,fițe,ar spune unii.Dar pentru mine e de căcat să mă chinui în treij’ de secunde să-mi îndrept păru’,până nu se răcește de tot placa,sau să consum câte un tub de fixativ pe săptămână doar ca să arate și păru’meu cât de cât bine.
Aș da DELETE la tot ce am scris.. am atâția nervi încât îmi vine să arunc cu laptopu’ pe geam și să mă arunc și eu după el.JK.Sper să trec peste tot,o să încerc să învăț la bio,și dacă mâine nu iau peste 7 îmi bag pula.
N-aș publica asta,dar m-aș enerva mai rău dacă aș închide tot,pentru că în timpul pe care l-am pierdut să scriu mizeria asta puteam învăța. (nu,nu am febră).
PA !

Later edit: metodă de învățat la biologie
Țesutul epitelial este format din celule așezate pe o membrană bazală;nu sunt vascularizate,sunt bogat inervate și se hrănesc prin difuzie din țesutul conjunctiv de sub membrana bazală.
Țesutul epitelial este format din celule așezate pe o membrană bazală,sunt bogat inervate,nu sunt vascularizate și se hrănesc prin difuzie din țesutul conjunctiv de sub membrana bazală
Țesutul epitelial este format din celule așezate pe o membrană bazală;sunt bogat inervate,nu sunt vascularizate și se hrănesc prin difuzie din țesutul conjunctiv de sub membrana bazală

MĂCAR ATÂT DE-AȘ ȚINE MINTE 😐 !