Ea- o brunetă simpatică, cu ochi mari, albaștri. El- un tip destul de comun, cu ochi căprui, genul de băiat după care toate fetele suspină în secret. Singurul lucru pe care-l aveau în comun era faptul că furau. El inimi, ea bani, genți, telefoane, după caz. Un obicei destul de urât pentru o fată, dar așa se descărca ea, se simțea împlinită cu mâna în buzunarul altei genți decât a ei. De acolo se servea cu lucruri destul de folositoare, pe care le vindea, iar de bani își cumpăra băutură sau alte chestii. Ei doi fuseseră iubiți o vreme, dar el se pișase pe ea, lăsând-o într-o baltă de.. zăpadă, cu picioarele ude, într-o seară de iarnă extrem de friguroasă. O pusese să-l aștepte ca să se plimbe pe străzi, apoi își închisese telefonul, iar ea-l suna în disperare în timp ce frigul îi învinețise buzele subțiri. Ea i-a șters numărul, ocolea locurile pe unde umbla el, nu se mai văzuseră mult timp și le era bine așa.
În vinerea aceea ea mergea, ca de obicei, într-un loc de unde putea să cotrobăie prin geci. Ghinionul sau plictiseala care stăpânea orașul la ora aia o făcuse să șterpelească decât un plic de magic pe care nu voia să-l golească singură. Așa că s-a tirat din locul unde era și s-a dus într-un club destul de aproape de casa ei, în speranța că vreun vecin singuratic o va întâmpina cu gândul de a împărți achiziția ei. Se plimba printre oameni dezamăgită, când l-a văzut pe el pe o canapea. Singuuuuur, atât de singur. Prietenii lui dădeau târcoale prin cu totul alte părți, iar el trăgea cu poftă dintr-o țigare. S-a așezat lângă el fără ca inima să-i bată mai tare, și chiar dacă i-ar fi bătut, putea da vina pe câteva sticle de alcool pe care ar fi putut să le consume înainte să vină acolo. ”Bună, vrei să tragem ceva?”, și peste 2 minute erau amândoi în baia fetelor din acel local, făcându-și niște liniuțe și aspirându-le extrem de repede. Alte 2 minute și iată-i pe canapea, râzând de lumea din jur, care oricum nu mai conta la acel moment pentru că drogul pusese stăpânire pe mințile lor. Încă 2 minute și ei se sărutau ca doi tineri îndrăgostiți, probabil nerealizând ceea ce făceau. În sinea ei, ea știa ce face, și poate dacă nu ar fi consumat substanța aia n-ar fi avut nici cea mai mică tentativă de a se săruta cu el, dar drogul te scapă de inhibiții. Încă 2, 3, 10 minute, o oră, două, iată-i pe o canapea, de data asta într-un apartament, făcând dragoste ca doi nebuni.
Dimineața ea s-a trezit prima și a plecat la fel de repede cum a venit. Și-a adus aminte de noaptea trecută și nu-i venea să creadă, dar el făcea parte din trecut așa că nu i-a răspuns la repetatele apeluri din dimineața aia. N-avea chef de el. Trecuse peste, de muuult timp chiar. El era un capitol încheiat și nicio noapte de sex nu putea schimba asta.
Sâmbătă seară, iat-o în căutare de orice lucru se poate găsi într-o geacă, în alt local unde n-avea treabă cu nimeni și nimeni nu avea treabă cu ea. De la depărtare îl zărește pe el, care vine în fugă la ea, de teamă, probabil, ca ea să nu plece. Vine s-o sărute dar ea întoarce obrazul și-i plantează un pupic. El o trage de mână dar ea deja a plecat pe altă canapea iar el o pierde în mulțime. Seara trecută, furase ceva mai mult decât un plic de magic. Furase.. inima lui.