Urăsc fetele. Jur. Și da, voi generaliza, pentru că degeaba la 100 de fete găsești 5 normale. Restul de 95 sunt genul de romantice incurabile, care așteaptă prințul pe un cal alb, care se combină cu băieți pentru că le e frică că dacă fac sex cu ei fără să fie împreună li se duce vestea că sunt târfe, care stresează băieții non-stop cu mesaje penibile de iubire, care plâng și își amenință iubiții că se omoară dacă se despart de ele, care înghit douăj’ de pastile la prima ceartă cu iubitul, care numesc altă fată ”târfă” doar pentru că poartă fustă scurtă sau pentru că a făcut sex cu un băiat cu care nu stătea, care îți trag priviri amenințătoare pe stradă dacă arăți mai bine decât ele și comentează atunci când trec de tine, care simt nevoia de a posta pe facebook ”I AM DRUNK”, când ele au băut o bere, care se aranjează 3 ore ca să meargă în club și după 3 beri să-și vomite mațele prin baie, care sunt dependente de iubiții lor și nu fac nimic fără permisiunea acestora etc.
Ar mai fi o grămadă. ”Preferatele” mele, să zic așa, deși mi-e cam greu să aleg, sunt ”overly attached girlfriends” ăstea, că dacă le vezi pe stradă cu prietenul ți le imaginezi mergând în patru labe, cu lesă la gât, dar își iubesc atât de mult partenerii că le iartă orice cu vederea, totuși, îi disperă cu mesaje, apeluri etc. Fetele pe care iubitul le mai mângâie cu câte-un șut în gură, dar lor le place asta, că deh, asta înseamnă că ei sunt geloși, că le pasă de ele. Fetele care nu se duc niciunde fără iubiți, ar fi în stare să-i ia la un sleepover la cea mai bună prietenă acasă, numai ca să nu plece de lângă ei. Care primesc ordine de la ei, că, zic ele, așa e normal, dacă iubitul nu le lasă să meargă undeva, e literă de lege.
Mi-e rușine că sunt fată. Mă simt ciudat, într-un fel, că toate fetele trec prin despărțiri după relații de patru ani, că ele bocesc și se taie cu lama din cauza unui băiat. Și da, băieți, e și vina voastră, că le dați prea multă atenție. Păi eu, să fiu băiat, nu mi-aș băga pula într-o psihopata dracului care îmi pune inelul pe deget după o noapte de sex. Aș prefera să mor virgin decât să se agațe o tută din asta de mine și să mă sune de enșpe mii de ori pe zi…
Ca de obicei, mai am multe de zis, dar îmi pică ochii-n gură de somn. Noapte bună!