Iei, a venit iarna. Cel mai de căcat anotimp, chiar mai de căcat decât toamna, cu ploile ei, cu începutul școlii și trezitul dimineața.
Nu ar fi atât de nașpa acest anotimp dacă am ști să ne comportăm. Dar, ca în fiecare iarnă, a venit iadul alb, ninge-n decembrie, wooow!! Și zăpada asta trezește instinctele animalice în majoritatea bărbaților din acest univers. Cum văd zăpadă afară, au o semi-erecție numai la gândul că pot profita, trântindu-se peste fete în nămeți, pentru că, desigur, este singurul mod în care vor sta în tot restul vieții lor deasupra unei fete.
Nu mai vorbim de momentul absolut de fericire în pantaloni când chiar s-au aruncat peste biata fată. Pot chiar să ejaculeze-n chiloței, că, deh, sunt uzi de la fleșcăraia de afară. Și nu le convine numai să doboare fata pe jos, la -20 de grade, nu, apucă cât de multă zăpadă pot în mână, și, baang!, o freacă peste tot. În ochi, în gură, în nas, în aproape toate orificiile. Ce mai contează că fata aia e machiată cu toate drăciile? Că și-a întins părul cu placa jumatate de oră? Cacă-te-n munca ei! Spoiește-i tot tușul negru, să se ducă acasă ca Morticia, și, ignorând aspectul fizic, cât bine poate face zăpada aia sănătății? Mai ales că majoritatea zânelor poartă gecuțe de piele superficial îmblănite, că, deh, așa e trendy. Deci, pentru sculatul penisului tău, trebuie să-i belești uneia moaca și să o faci să atraga vreo pneumonie, ceva.
Băieți dragi, eu știu că singurul mod în care puteți uda o fată este să o frecați cu zăpadă, știu și că nu puteți freca o fată decât! cu zăpadă, dar, încercați să vă potoliți, zău! Poate dați de vreo fiară sălbatică care vă trage un șut în coițe și vă puneți pe plâns..
Acum, pe bune. Urăsc iarna și cam tot ce ține de ea, în afară de vacanță și cadouri. Urăsc zăpada, bulgării de zăpadă, oamenii de zăpadă, patinoarele, trântitul în zăpadă, ski-ul, muntele, postările enervante de pe facebook ”OMFG, NINGE!!!”, taxiurile care nu vor să intre la mine pe stradă, gheața, derdelușurile, etc.
Ah, iar labagiilor care vor încerca să mă frece cu zăpadă le voi trage o flegmă, să-i mai încălzesc, că or fi înghețat, săracii, de la atâta zăpadă pe mâini.