Postu’ ăsta e pentru hateri, să le potolesc setea de cunoaștere. O să vorbesc despre mine, evident, pentru că se pare că sunt multe persoane interesate de existența mea, lucru de care mi-am dat seama după ce mi-am făcut cont pe ask.fm
Amu, știm cu toții că lumea îi proastă. Că mănâncă rahat cu găleata și că le place. Că ei se simt bine când mă înjură pe mine și-mi atribuie complimente din câmpul lexical al cuvântului ”prostituție”. Lor le provoacă o mică erecție faptul că eu le accept întrebarea, care nu este, de fapt, o întrebare, ci o afirmație la adresa mea.
Voi nu puteți să faceți afirmații la adresa mea din moment ce nu mă cunoașteți. Voi nu mă cunoașteți doar pentru că v-a zis cutare prieten că sunt eu nu știu cum. Voi tot ce ”știți” despre mine ”știți” de la oameni reduși mintal, ca și voi, și anume că îs o curvă care se fute cu tot orașul și că m-a dezvirginat nu știu cine.
Afirmația pe care o primesc cel mai des pe ask este ”ești curvă”. Acum, hai să vă lămuresc cu ceva. Curvă înseamnă o femeie, sau, de ce nu, un bărbat, care și-o trage în schimbul unei sume de bani, unui plic de ceva, chestii materiale. Eu nu fac sex pe bani, pe bonuri, pe bilete de autobuz. Eu nu sunt curvă.
Faptul că fac sau nu fac sex, iarăși, nu mă face curvă. Presupunem prin absurd că sufăr de dependență de sex și am pizda în permanență în flăcări pentru că mă fut cu tot orașul, zilnic. Nici asta nu m-ar face curvă, doar nimfomană.
Voi nu știți o singură persoană cu care am făcut sex, voi ați auzit că sunt curvă. Voi sunteți penali.
Mai este un zvon că am avut numele Ella Weed pe facebook pentru că mi-o trag în schimbul drogurilor. Nimic mai greșit, eu nu trebuie să mă fut cu cineva ca să fac rost de ceva de fumat, am avut numele așa că mă plictisisem de fostul, și anume Ella vrea o țigare, nume din care inapții deduseseră că mi-o trag pentru țigări. Amu ce să zic, eu îmi permit să îmi cumpăr țigări din banii primiți de la ai mei, nu știu ce specimene care se fut pe țigări cunoașteți, dar eu nu fac parte din ele.
Alt zvon stupid este acela că, citez ”te-au dus țiganii la pădure să te fută dar nu te-au mai futut că aveai căcat în cur și te-au lăsat acolo”. Chestia asta e cea mai penibilă chestie pe care ar putea să o debiteze mintea cuiva. De ce mama dracului aș pleca cu niște țigani la pădure? Dacă aș vrea să mă fut cu ei nu aș putea să o fac acasă, la hotel, de ce la pădure? Bun. Să zicem că am fost cu țiganii la pădure să le dăruiesc o bucată de pizdă. Dar care-i treaba cu căcatul în cur? Oare acei țigani, noaptea, m-au crăcănat și mi-au înfipt o lanternă în anus și au văzut materii fecale? Cum vine asta, să ai căcat în cur? Căcatul nu stă în gaura curului, căcatul ori iese, ori nu iese. Aș putea să vă fac o schemă detaliată dar mă bazez pe faptul că ați studiat sistemul digestiv la biologie. A treia parte, și asta e cea ai interesantă, cică acei țigani ar fi plecat și m-ar fi lăsat acolo. Mno, să ne gândim puțin. Trei țigani însetați de pizdă duc o tipă la pădure. Își scot pulele și se bat care s-o fută primul, când despart bucile și zăresc un căcat. Noaptea. La pădure. Dar ei tot îl văd. Ce treabă au ei, totuși, cu micul inamic din fund? Ei vor să penetreze vaginul. Or, vaginul n-are căcat în el. Dar, nu. Țâganii se supără, pleacă, și mă lasă acolo, cu căcățelul pe post de dop al găurii curului meu. Chestia asta are vreun sens? Vreo logică?! Și culmea e că am auzit chestia asta despre multe fete, dar eu nu-s cretină și nu pun botul la toate bârfele inventate de lăbari. Mno, eu îs mai specială, eu aveam căcat în fund.
Pare-mi-se că toată bârfa asta a pornit de la faptul că i-am zis unuia pe care îl înjuram să îmi mănânce căcatul din cur. Și uite unde s-a ajuns. Nu știu de ce mă mai miră..

Altă chestie este ”tu încerci să pari diferită, dar nu ești”. Mno, sunt diferită, așa că sugi pula. Nu am aproape nimic în comun cu fetele de vârsta mea, așa că, da, sunt diferită.

O să mai postez chestii penibile de pe ask:

”pot sa iti bag pula in stomac?”
”cand ti-ai perdut virginitatea si cum fu?”
”ce-ai cu mama ca-i batrana floscaitiai pizdan gura”
”toate fetele din tara asta sint curve ptr ca se fut!!!!”
”cum ai tupeu sa zici ca nu esti curva dupa ce recunosti si tu in raspunsuri?”
”Pot sa-ti bag mana in pizda ? :o3”
”te mai lasa baietii la padure ca ai cacat la cur?”
”sunt ca un sacal, te fut ca un sacal. Sacalul de mine.”
”daca slobozii mei ar fi florescenti, ai fii o veioza”
”ea are penisul mic sau eu am penisul prea mare?”
”touche e ma-ta handicapato la cap”
”Am un arici in cur, se comporta ca un diavol tazmanian”

Mno, eu știam că există lăbari, dar nici chiar așa. Mhm, da chiar, în speranța că mai am cititori pe care îi duce capul să priceapă sarcasmul, ăștia de pe ask au crezut că m-a dezvirginat doctorul cu termometrul, la naștere, pentru că asta am răspuns eu la întrebarea ”cum te-ai dezvirginat?”.

Și acum, să revenim la ”despre mine”.
Când corectez pe cineva nu mă simt eu mai inteligentă, eu oricum sunt pentru că știu cu câți ”i” se scrie ”nu fi!” sau când se folosește cratima. Eu nu încerc să vă arăt că sunt mai inteligentă, eu vă arăt că sunteți proști, nu în comparație cu mine, ci în general.
Dacă accept întrebările despre sex pe ask, sau jignirile gen ”curvo”, nu înseamnă că sunt penibilă, ci doar că pe mine nu mă afectează căcaturile astea, dacă nu le-aș accepta ar însemna că mă deranjează, că așa e. În schimb, vă dau o replică, și gata. Cui îi pasă dacă vede lumea? Cui îi pasă ce crede lumea?
Când nu vă bag în seamă pe chat pentru că nu-mi place fața voastră, nu înseamnă că sunt o târfă cu nasul pe sus, ci că nu-mi place fața voastră și nu îmi stârniți interes. Mi se par ultimele disperate tipele care răspund oricărui lăbar pe facebook.
Faptul că nu îi plac relațiile și nu am o relație nu mă face panaramă, sau că, vezi, doamne, nu vrea nimeni să stea cu mine, înseamnă că mie nu îmi plac relațiile. Atât.
Faptul că multă lume mă numește ”târfă” mă satisface într-un fel ciudat, înseamnă că am știut să pun la punct fraieri care au inventat căcaturi pentru că s-au simțit ofensați.
Faptul că nu am mulți prieteni nu înseamnă că nu vrea nimeni să fie prieten cu mine, ci doar că nu am nevoie de mai mult de 5 persoane apropiate.
Când tu mă ameninți pe facebook că mă bați doar pentru că te deranjează o postarea de a mea, eu te aștept, te invit, arată-mi cât ești de penibil, tu, ca băiat, că bați o fată.

Mno, am senzația că omit multe, dar, nu-i nimic, de-aia am blog, ca să scriu, să scriu și iar să scriu.

P.S. : ăsta îi contul meu de ask