Mno, azi o să vorbim despre controversatul sex anal. Mă gândesc că o să fie fun, mai schimbăm un pic atmosfera.
Am primit o grămadă de întrebări pe ask ”ai făcut sex anal?”, ”ce părere ai despre sexul anal?”, ”te fuți în cur?”. Amu, eu îs sinceră și spun cu mâna pe inimă că nu, nu am făcut sex anal. Și nu îmi explic cum de i-ar plăcea cuiva chestia asta.
O să vă zic părerea mea despre futaiul în fund. E pentru poponari. Că ăia n-au altă gaură, lăsăm gura la o parte, că s-or plictisi de muie. (eu sunt tare curioasă de ceva. Când poponarii se fut, se termină amândoi?Că ăla de are ștromeleagul în găozul partenerului, mă gândesc că se termină. Dar celălat o are sculată când și-o ia în fund? Mhm, o să rămân cu curiozitatea). Nu înțeleg de ce tu, ca fată, vrei să simți o pulă-n cur când ești înzestrată cu o pizdă special ca să introduci penisuri în ea. În ea, nu în gaura pe unde te caci.
Și cum toate fetițele curioase practică sexul anal de la vârsta la care noi ne jucam cu păpușile, habar n-au cu ce se mănâncă. Adică nu-și fac clismă înainte, pun mâna pe crema de față a mamei, ung măciuca și și-o înfig în fund. Și omit un detaliu important: pe cur te caci. Dacă nu îți faci o clismă înainte vei scoate din fund un cârnat cu topping de ciocolată. Și n-o să vă încânte ideea.
Să nu uităm de leziunile pe care le suferă anusul vostru. Credeți că e gaura pizdei, că are și poponețul un himen care se rupe când ai prima oară contact cu mătărânga? Nu. Tocmai pentru că fundul e făcut ca să te caci.
Și citeam niște povestiri d-ale unor domnișoare care și-au pierdut virginitatea anală. Ziceau că au murit de durere, că au avut răni în cur, că se căcau încontinuu, sau doar simțeau că le vine să stea pe budă, dar nu ieșea nimic.
Mulți vor crede că sunt încuiată, că nu știu eu care e plăcerea, dar, să-mi fie cu iertare, ce mama mă-sii de plăcere simți tu când te fute cineva în cur? Ați văzut multe filme porno, nu? Vă vând un pont: tipele ălea mimează tot! (și-și fac clismă înainte).
Așa că, dragele mele fete, aș putea spune și dragii mei băieți, dar ei, săracii, n-au de ales, nu vă futeți în cur dacă nu vreți să aveți o noapte căcăcioasă!(la propriu). Sigur, dacă sunteți super sado-maso și vreți dureri insuportabile, go for it.
Mno, și dacă aveți un iubit insistent și vreți să-i faceți pe plac, dar vă displace total ideea de sex anal, nu încercați să-i dați motive, ci data viitoare când aduce vorba de sex anal spuneți-i: ”no, bine, stai oleacă să-mi iau un strap-on”. Că și el are o gaură-n fund, până la urmă.
Sper că v-am convins să vă păstrați virginitatea anală ca să evitați o situație de căcat. Pe data viitoare!