Eu nu înțeleg expresia aia cretină „femeie ușoară”. Cum adică, ușoară? Cântărește puțin? *nu, Ella, adică ușor de agățat*. Oh, deci așa stă treaba. O femeie ușoară înseamnă o femeie ușor de agățat, adică de futut, nu? Adică dacă faci cunoștință cu una și peste trei ore vă futeți, ea e femeie ușoară, nu? Că ai agățat-o ușor, nu?
Sut curioasă când vor înceta bărbații ăștia să creadă că tot ce fac femeile are legătură cu ei, cu șarmul lor, cu replicile lor, cu „vrăjala” lor. Și nu sunt feministă, urăsc în mod egal bărbații și femeile.
Vor înțelege bărbații vreodată că femeia aia „ușoară” nu „le-a cedat”, ci a făcut ce a vrut ea?! E despre femei, mereu e cum vor femeile, dacă o femeie nu vrea să se fută, nu se fute, un bărbat, însă, nu va refuza niciodată o partidă de sex.
Explicația e simplă: bărbații aleargă după pizdă, femeile pot obține pulă când vor. Faceți un test. Ești băiat, sună 5 prietene din agendă și spune-le că vrei să le fuți. Ești fată, sună 5 prieteni din agendă și spune-le că vrei să îi fuți. Ca băiat, vei rămâne fără prietene, ca fată, mno, vei avea parte de un gangbang.
Viața unui bărbat gravitează în jurul pizdei. Tot ceea ce face, face pentru a primi pizdă. Femeile nu sunt disperate după pulă, pentru că o pot obține oricând, tocmai pentru că bărbații sunt disperați după pizdă.
Un bărbat urât are toate șansele să fie refuzat, înjurat, etc. dacă îi va da unei femei pantalonii jos, cu intenția de a-i face sex oral, ba chiar va ajunge la poliție, asta dacă femeia nu-i va sparge ceva în cap înainte. O femeie urâtă, cât de urâtă ar fi ea, dacă-i dă unui bărbat pantalonii jos și îi ia măciuca-n gură, nu va fi oprită. De aici rezultă că o femeie urâtă poate face sex, dacă se
folosește de toate artificiile cu care e înzestrată(în principal, gura). Un bărbat urât, în schimb.. în cel mai bun caz va plăti o prostituată pentru a-i satisface plăcerile.
Deci, dragii mei bărbați, dacă o femeie se culcă cu voi, nu înseamnă că ați agățat-o, că dacă pornește cu ideea de a face sex cu voi(și voi nu sunteți penibili la întâlnire), o va face oricum. Iar dacă nu are în cap sex, cuvintele voastre dulci n-o vor face să se răzgândească. (dacă nu are un caracter slab, influențabil, adică dacă nu e proastă).
Sunt atâtea lucruri de spus pe tema asta, chiar o să mai scriu, mulțumesc încuiatului/încuiatei care a postat idioțenia aia cu femeile ușoare pe facebook, m-a inspirat în a scrie chestia asta.
Și ca să închei cu o concluzie, că așa se face, atât bărbații, cât și femeile au voie să facă sex cu cine vor și cât de des vor, atâta timp cât o fac din plăcere totul e ok, ea nu-i „ușoară” și nici el nu-i „fustangiu”. Lăsați concepțiile ăstea învechite în trecut, deschideți ochii și nu mai lăsați societatea asta să vă umple capul cu cretinisme de genul. Pe data viitoare.