Multă lume se întreabă cum de eu urăsc atât de mult femeile, femeie fiind. Sunt sute de motive pentru care detest persoanele de sex feminin, multe din ele le-am scris deja în alte postări.
Postarea asta o scriu pentru că m-a mâncat fix în cur să dau click pe o mizerie de post scris de o femeie, deși 99% din blogărițe sunt feministe bătute-n cap sau fetițe de cinșpe ani care suferă din dragoste și-și fac bloguri în care se plâng și suferă, dar mă plictiseam și eram curioasă ce aberații mai sunt pe internet. Am un defect, îmi place într-un fel ciudat să citesc toate mizeriile pe care le debitează proștii. E trist, știu.
Revenind la postarea care m-a făcut să-mi vomit în gură timp de două minute. Habar n-am ce vârstă are autoarea sau care-i treaba cu ea dar nu e greu să-ți dai seama că e o pizdulice care visează la prinți pe cai albi și care nu se masturbează pentru că i se pare scârbos și nefeminin.
Ca să fac un scurt rezumat cât încă mai am vomă-n gură, femeia scria despre cât de curve sunt tipele care se crăcesc în fața bărbaților pentru că, spune ea, aceste tipe n-au altceva de oferit, și povestea despre domnișoarele care postează poze semi-nud pe facebook, cică ălea-s curve. Dacă se poate să-mi spun și eu părerea mea umilă, tipele ălea sunt doar attention whores cărora le place să primească diverse complimente de la diverși bărbați virgini care și-o scot din pantaloni la vederea unui sfârc într-o poză pe facebook. Oricât de libidinoase ar fi comentariile acelor bărbați, tipele astea se simt flatate și-și hrănesc nevoia de atenție cu like-uri. Penibil, știu, dar asta nu înseamnă că-s „curve”.
Cuvântul ăsta, curvă, în teorie este un slang pentru prostituată, care înseamnă o femeie care oferă servicii sexuale în schimbul banilor, sau, mă rog, obiectelor de valoare. Care fac sex pentru a primi ceva la schimb, nu din plăcere.
În zilele astea „curvă” nu mai înseamnă prostituată, ci o femeie care face sex în afara unei relații sau care a avut mai multi parteneri. Există două categorii de oameni care folosesc acest cuvânt în mod eronat:
1. Virginii care își doresc din toată ființa să își vâre ștromeleagul în gaura unei femei, dar care, din varii motive, nu sunt în stare, așa că îi atribuie acelei femei complimentul ăsta, cumva mințindu-se pe ei că oricum tipa aia e o parașută și că nu și-ar băga pula în ea;

2. Pizdele veșnic îndrăgostite, în fiecare lună de alt mascul, care au trăit în peșteri și pe care nu le lasă babacii să stea afară mai târziu de nouă seara, care nu fac sex și se scârbesc la auzul acestui cuvânt, pentru că ele consideră că acest act trebuie săvârșit din iubire, nu din plăcere, și care probabil au fost înșelate de bieții masculi care-au făcut greșeala să le ofere prea multă atenție, și încearcă să-și convingă suratele bătute-n cap că e ceva total imoral ca femeile să facă sex pentru că simt nevoia să simtă o pulă-n pizdă.

Dar să analizăm puțin postarea muierii despre care vorbeam.

Actul sexual este o artă, până și în cele mai animalice momente. Felul cum săruți, cum îl cauți pe celălalt, cum îi dăruiești plăcere, cum se formează reciprocitatea sentimentului. Voi vă dezbrăcați, vă crăcănați și atât. Nu vă dăruiți, pentru că ați face-o în gol. Nu aveți cui. Nu vă posedă nimeni trup și suflet, deoarece tot ce puteți oferi este o bucată de carne.

Sublim. Iar mi-am vomitat în gură. Am o veste tristă pentru tine, domnișoară. Și tu ești o bucată de carne, ca orice altă pizdă și ca oricare alt bărbat. Te rog, nu plânge!

Urîți iubirea deoarece n-ați lăsat-o niciodată să vă intre în suflet, iar săracul om, care a incercat și probabil chiar a văzut la voi ceva mai mult decât ceea ce arătați, s-a trezit cu bătaie de joc si înșelat în fel și chip.

Când faci sex din dorința de a face sex, nu iubirea este lucrul pe care-l vrei să intre în tine. Sexul nu înseamnă iubire și iubirea nu înseamnă sex. Sunt două chestii diferite, se pare că nu te duce capul să faci diferența.

Niciunul nu vă va lua în brațe după, nu vă va săruta pe spate sau pe umeri în timp ce v-o trage și nu se va gândi la voi când veți bea cafeaua dimineața. Își va fuma țigara, se va îmbrăca și va pleca.

Nu știu ce fel de sex ai făcut tu, dar dacă nu stai ca un cadavru așteptând să termine partenerul mai repede ca să-l poți lua în brațe și să-i spui că-l iubești, ai toate șansele să se gândească la tine mult timp după, nu numai la cafea. Bineînțeles, iar ai încurcat iubirea cu sexul și iar mă simt datoare să-ți explic că nu toate femeile fac sex ca să aibă cine să le facă serenade după. But then again, nu-mi pare că știi cu ce se mănâncă asta.

Da, ușoare, pentru că nu puteți fi sexy cu hainele pe voi, fără să se vadă jumătate din posterior sau sâni, cu sutienul pe afară și sticla de băutură undeva prin fundal. Vă considerați femme fatale, dar sunteți vulgare.

Nu văd de unde asocierea ”curvelor” cu pițipoancele care-și fac poze în curul gol sau cu vreo sticlă de bere prin cameră. Sau consumul de alcool este direct proporțional cu cât de des stai în genunchi? Nu mă prind, scuze.

Revenind la cele două categorii despre care scriam mai sus.
Permiteți-mi să scuip (virtual, din păcate) în ochi fiecare exemplar din aceste categorii, deși cred că n-o să adun atâta flegmă-n gură vreodată.
Rahatul ăsta cu „femeile care se respectă nu își desfac picioarele în fața oricui” e vechi de când lumea, religia a convins oamenii că așa e și e trist că unii au mentalitate din asta într-un secol în care avem suficiente informații ca să conștientizăm că religia nu mai este necesară. Lăsând căcatul ăsta deoparte, pizdele proaste care consideră că sexul se face din iubire și alte mizerii de genul, au crescut cu concepțiile ăstea, au fost spălate pe creier și sunt prea imbecile să gândească pentru ele așa că iau de bun tot ce spun alți dobitoci.
Mi se pare deprimant că femeilor din ziua de azi le e rușine să recunoască că se masturbează, lucru la fel de normal și banal ca un duș, să zicem. Le e frică pentru că au impresia că vor fi judecate greșit de alți imbecili, de parcă a îți atinge propria pizdă e rușinos.
Sexul e la fel de banal și de normal ca masturbatul. Sexul e la fel ca mâncatul la Mc Donald’s, îl faci din plăcere. Poți să trăiești toată viața fără să mănânci de la Mc? Poți. Îți place gustul McPuișorilor cu maioneză? Îți place. Atunci pune mâna pe aripioara aia și îndeas-o pe gât până te saturi.
O fată e curvă dacă face ceva din plăcere? Atunci și voi sunteți curve pentru că mâncați din plăcere, sau beți din plăcere, sau vă puneți unghii în gel din plăcere. Să-mi bag pula dacă vă înțeleg. Unde e problema? Unde morții ei e problema? De ce căcat e sexul subiect tabu? Le pasă oamenilor din jurul tău că bagi ca spartul în tine haleală de la Mc? Li se rupe pula. Așa că de ce trebuie să săriți voi de cur în sus că vecina se fute cu x sau cu y?
E simplu. Dacă ești muiere, ești invidioasă pe colega de clasă care nu bocește toată ziua după cutare pulă, care și-o trage când are chef cu cine are chef ș.a.m.d. Tu nu poți să faci asta pentru că suferi ca proasta, ori asta ori ești frigidă, ori o virgină de o sută de kg în care oricum nu și-ar băga nimeni bastârca, așa că nu-ți rămâne decât să arzi pe dinăuntru și să încerci să te minți pe tine că tipele care fac sex sunt târfe și că oricum n-o să le vrea nimeni niciodată, că și-au pierdut puritatea.
Pizdulicea a cărei postare am avut neplăcerea s-o citesc mai zice ceva cum că unele nu au mai mult de oferit. (În afară de pizdă). Uite, dacă știa s-o și formuleze îi făceam cadou un dildo. Nimic mai adevărat, unele pizde sunt atât de proaste încât nu pot purta o conversație cu un om așa că fac sex cu el în speranța că așa-l vor cuceri. Băi, toată treaba cu sexul e ok doar dacă există plăcere de partea amândurora. Dacă tu ești o pițipoancă care habar n-are că Africa e continent și sugi pulele bărbaților cu bani ca să compensezi, și-o faci din interes, atunci da, ești penibilă. Chestia asta e un fel de prostituție, numai că nu te plătește după, ci pe parcurs.

Am discutat despre frustrările muierilor care nu pot face sex din plăcere, urmează bărbații. Adevărul e că dacă ești prost și nu știi ce să faci cu pula e mai simplu să o numești pe una „curvă” pentru că și-a tras-o cu mai mulți tipi decât să accepți că dacă ai ajunge să i-o tragi ai fi subiectul de bârfă la bere a doua zi, tu și pula ta mică. Te-aș înțelege, până la urmă vulpea care nu ajunge la struguri zice că-s acri. Numai că prefer să-ți trag o flegmă între ochi pentru că nu meriți să poluezi planeta asta mizerabilă. Sper să-ți găsești o grasă buboasă din prima categorie și să vă uitați unul la altul tot restul vieții, ea că i se pare imoral să se fută și tu că ai frustrări legate de dimensiunea penisului și de asemănarea izbitoare a prețiosului organ cu un o.b. mini.