1. Comunicarea e primul pas

O să stabilim de la început că nu ai coaie să vorbești cu o tipă în realitate, dar nu te stresa! Dacă acum zeci de ani singura metodă de a comunica cu cineva erau scrisorile, astăzi avem o grămadă de alternative. Facebook-ul este una din ele. Presupunem că vezi o tipă mișto pe Facebook. Poze în oglindă, duckface, țâțele la înaintare, ce mai, fata perfectă.
Începe prin a-i da like-uri. La orice. Nu fi zgârcit, e gratis. Dă-i like la postări din 2010, la pozele cu citate din Tony Poptămaș, nu lăsa nimic să scape nelikeuit. O să te remarce la un moment dat, ai răbdare.
Presupunând că nu te-a scos de la prieteni, treci la atac. Deja știe că o placi, dar există șanse să fie la fel de timidă ca și tine. Contacteaz-o pe chat. Fii un gentleman, folosește un limbaj adecvat. „Ce faci, pepușe?” este o replică care merge întotdeauna. Dacă nu răspunde după cinci minute, insistă. Trebuie să vadă că ție chiar îți place de ea. „Dc nu răsp, zână?” va funcționa sigur. Din păcate pe Facebook nu există buzz-uri ca pe yahoo, dar nu te impacienta. Ciupește-o. Dacă nu răspunde nici atunci, așteaptă o zi și scrie-i „Prințesă, ejti supi pe mine? 😢”. Folosește multe emoticoane, trebuie să-i arăți că o dorești.
În timpul ăsta, comentează-i pozele, fii elegant. Nu-i spune „ce țaș băgao-ntre țâțele alea, pisi”, ci „ce suflet mare ai!”. „Ce meaș dori să mio sugi cu buzele alea au mamă” se transformă în „excelentă alegere a culorii rujului! Este în perfectă armonie cu chipul tău angelic.”.

2. Fă-o să te dorească

Cu toții știm că femeile sunt doar niște bucăți de carne și că picioarele lor se deschid odată cu portofelul tău. Arată-i că ai mai mulți bani decât ceilalți pulărăi și va fi a ta cât ai zice sex. Uploadează poze pe Facebook cu tine lângă utimul model de BMW, dă check in în cele mai de lux restaurante, schimbă-ți numele profilului în ceva care să-i stârnească interesul, gen „Ady Talent”, „Gheorghe Valoare”, „Costel Fermecătorul”. Te va remarca in no time.

3. Întâlnește-te cu ea

Presupunem că nu ți-a răspuns pe Facebook dar nici nu te-a șters de la prieteni. Nu te impacienta, asta înseamnă că e timidă. Doar pentru că nu a acceptat o întâlnire cu tine asta nu înseamnă că nu ai șanse să o vezi. Stalkuiește-i profilul, vezi ce locuri frecventează, urmărește-i check in-urile. Așteaptă momentul oportun și apari exact unde e și ea.

4. Cumpără-i cadouri

Ce contează că nu vă cunoașteți (încă) oficial? Șansele să o găsești beată atunci când apari în clubul unde a dat ea check in sunt extrem de ridicate. Și cu toții știm că numai târfele beau alcool, deci nu te poate refuza. Apropie-te de ea, probabil e urcată pe o masă și își ondulează formele. Cumpără-i o băutură, whiskey cu cola sau un cocktail foarte colorat. Beată fiind, o să accepte cocktailul și o să-l bea repede ca să arate că ține la băutură. Acum e momentul! Ia-o de cap și vâră-ți limba la ea pe gât. Sărut-o pasional și mângâie-i bucile în timpul ăsta. Bagă-i mâna la pizdă, oricum e târfă și târfelor le place să le bagi mâna-n chiloți. După ia-o în baie și treci la atac! Oricum n-o să-și aducă aminte nimic a doua zi, doar ai fost suficient de inteligent să-i pui droguri în cocktail, nu?

5. Resemnează-te!

Până la urmă, amândoi știm că n-ai avea coaie să te apropii de o pizdă și că niciuna nu-ți va răspunde pe Facebook. Nu ți-a mai rămas decât să-i scrii pe chat „fmm de târfă, sugi pula, shaha nu vruiam dekt să te fut!”.

Avem și varianta pentru femei, cum să agăți un bărbat:

1. Spune-i că vrei sex.