Haterii mei nu realizează cât de mișto sunt. Jur. Ei sunt drăguți, în prostia lor, crezând că îmi fac vreun rău dacă mă jignesc, că mă voi închide-n casă după ce voi citi comentariile lor în care-mi spun cât de urâtă și de curvă sunt. Ioi. V-aș lua de fălci dac-ați avea coaie să faceți aceste afirmații la adresa mea fără anonimat, pe bune.
Haideți să vă spun ce fac haterii mei. Cred că aproape toți sunt obsedați să-mi afle numele întreg, cine știe ce vor nemernicii să facă cu el. Am dat pe ask.fm de un domn care a căutat pe edu.ro toate fetele cu numele de Elena din ”Elena Cuza” și mi-a postat numele unei tipe, spunându-mi că aia sunt eu, plus notele acesteia de la tezele unice din clasa a8a. Și-mi spunea să nu mănânc rahat și să neg, că e evident că eu sunt.
Altu’ mi-a lăsat un comentariu pe blog în care afirma că eu, de fapt, n-am luat bac-ul, că s-a uitat el pe listele de la bac și nu-i nicio Ella.
Mă, haterilor, mă, eu zic să renunțați la a-mi căuta numele întreg, că n-are rost. Dacă ați ajuns să vă pierdeți timpul căutând pe liste sau pe site-uri doar pentru a afla un rahat de nume, e clar că viața voastră n-are niciun scop. Haterii au presupus că mi-e rușine cu numele meu. Mă, eu zic că dacă mi-ar fi rușine, l-aș schimba. Nu-i mare lucru. Nu înțeleg de unde pretențiile ca eu să-mi spun tot numele pe un blog, sau pe facebook. De ce aș face asta? Vreți și CNP-ul?
Un alt domn mi-a zis că am o față comună, că nu se aștepta, că n-am nimic special, formulând comentariul ca pe o jignire. Ce aș putea să am special? O pizdă-n frunte?
Alți hateri de pe ask, văzând că am luat bac-ul, m-au felicitat în felul următor: ”ai supt pula ca să iei bacu!”. Dacă n-aș fi luat bac-ul, ar fi zis: ”n-ai supt destul pula, de aia nu l-ai luat!”. Cred și eu că e nașpa când dușmanul tău de moarte realizează ceva. Dar bac-ul nu se ia pe muie, dac-ar fi așa, l-ar fi luat și mamele voastre, care muncesc ca vânzătoare la tarabe, zic și eu.
Unii de pe facebook, de care am făcut mișto, au găsit amuzant părul meu roșu, ca și cum m-aș fi născut cu el așa și n-aș fi avut ce să îi fac, ca și cum aș avea o boală incurabilă, îți dai seama, dom’ne?! Are părul roșu!!! S-o ardem pe rug! Un tip de pe ask chiar mă întreabă dacă sunt roșcată și la pizdă, că, na, mai mult de a pune o asemenea întrebare cretină nu-l duce capul.
Haterii mei sunt curioși în ce poziții mi-o trag, la ce ore, cu cine, cât de des, cum mă masturbez, ce fantezii am. Dacă nu le răspund sunt curvă.
Haterii mei gândesc foarte logic, de exemplu, un nene a dedus, dintr-un comentariu de al meu în care îl îndemnam pe un tip care se lăuda pe facebook cu mașina și cu banii părinților să bea acid cianhidric, că sunt o tocilară proastă pe care o țin părinții închisă în casă, că stau cu nasu-n cărțile de chimie și că n-am viață. Dacă nu binevoiesc să îi acompaniez la un suc, după ce îmi adresează întrebarea politicoasă ”te scot la un suc, frumoaso?”, înseamnă că sunt o curvă figurantă.
Haterii mei inventează lucruri pe care se presupune că le-aș fi făcut. Un bun exemplu este o domnișoară de pe ask care insistă că știe cine m-a dezvirginat, și mă și amenință că mă pune față-n față cu individul. Eu știu că voi știți mult mai multe decât mine despre viața mea sexuală, dar nu mă mai atacați cu asemenea informații, vă rog, că mă rușinez. Și, ca o paranteză, nu mi-aș trage-o cu un tip care s-ar apuca să se laude în stânga și în dreapta, prin urmare, nimeni nu îmi cunoaște partenerii sau partenerele sexuale. Mă rog, ce tot spun, e evident că ei știu mai multe. Alt nene îi postează unui tip pe ask că m-am lăudat eu că l-am bătut, toată faza pornind de la faptul că m-am certat cu ăla. Dacă voiam să-l bat, îl băteam direct, zic și eu.. Dar, din nou, ce știu eu ce am făcut? Ei știu mai bine.
Oricum, asta-i o postare în care le mulțumesc haterilor pentru publicitatea gratuită, voi nu realizați, dar, vizitându-mi blogul și tot comentând, îmi creșteți numărul vizualizărilor, iar asta nu poate fi decât de bine, având în vedere că se fac bani din blog. Încă o dată, merci!