E greu să scapi de brunetul din păr. Mai ales dacă te vopsești așa de mai bine de trei ani. Dar cineva a omis să mă anunțe și pe mine. Și într-o zi m-am trezit că vreau să mă fac roșcată. Mă vopsisem brunetă cu o lună în urmă, și în mintea mea m-am gândit că e de ajuns să îmi cumpăr o cutie de vopsea și gata, o să devin roșcată. Și asta am făcut. Mi-am cumpărat vopseaua asta: și m-am pus pe treabă. Pe cutie scrie că iese și pe păr șaten închis. Nu cred că mai are rost să zic că singurul lucru roșu din capul meu au fost rădăcinile, arătam cam așa:  Dar eșecul ăsta nu a fost de ajuns ca să-mi vină mintea la cap și să mă vopsesc iar brunetă. M-am dus și mi-am cumpărat o vopsea decolorantă de la Kallos, cu oxidant de 9%, puternic, ziceau ei, cică mi-ar fi deschis părul cu câteva nuanțe. Îndeajuns ca să îmi iasă roșul, m-am gândit eu. M-am decolorat, dar aproape că nu se vedea diferența. Cred că mi-am deschis părul cu o jumătate de nuanță. Mă rog, mi-am luat două cutii de vopsea roșcată și m-am vopsit. Rezultatul?


Nici de data asta nu era roșcat. Așa că m-am dus și mi-am cumpărat pudră decolorantă de la Kallos, cu oxidant de 12%. După decolorare, părul meu arăta cam așa: . Doar că nu era de ajuns, pentru că partea de sus era mai blondă (nu se vede în poză), iar spre vârfuri era șaten. Buun. Mi-am cumpărat iar pudră decolorantă, oxidant 12%. Arătam așa: .
De data asta TREBUIA să iasă. Mi-am cumpărat două cutii de vopsea de-asta: .
Nu a ieșit chiar ca pe cutie, dar, în sfârșit pot spune că sunt roșcată:

A, da, toate tentativele mele de a mă vopsi/decolora s-au întâmplat în ultimele două luni. Iar părul meu, în ciuda a trei decolorări, arată ok, nu e mai ars ca până acum (folosesc des placa de păr).
Și am scris acest post pentru că mă mândresc că, indiferent de câte discuții am avut pe tema ”nu îți va ieși roșcatul”, ”nu îți stă bine roșcată”, ”părul tău o să arate ca o mătură”, am făcut ca mine și îmi pare bine acum. Vă pup!